Desert cu mere, mascarpone și fistic

Desert cu mere, mascarpone și fistic

Desertul delicios cu mere, cremă de mascarpone și fistic prăjit este una dintre delicatesele de neuitat. Gustul combinației neobișnuite de arome va face ca fiecare reuniune cu familia sau prietenii să fie deosebită. Dar, vă avertizăm, veți obține o mai mare notorietate și va trebui să îl pregătiți mai des

Tăiați merele cubulețe, aranjați-le în tava de copt pe care ați acoperit-o în prealabil cu hârtie de copt, presărați-le cu zahăr și coaceți-le timp de 15 minute la 180 de grade.

Lăsați-le să se răcească, apoi puneți o treime din cantitate deoparte, iar merele rămase amestecați-le cu mixerul.

Amestecați mascarpone cu zahărul pudră. Pe fundul fiecărui pahar pentru desert puneți piureul de mere, câteva cubulețe de mere, adăugați crema de mascarpone și apoi un strat de fistic prăjit.

Înainte de servire, ornați fiecare pahar cu o felie de măr. Se servește rece! Poftă bună!