Prajitura Mimosa

Vă plac deserturile savuroase și răcoritoare? Atunci veți îndrăgi prajitura Mimosa cu lămâie și mascarpone! Este atât de fina și aromata încât va fi cu siguranță apreciata nu doar de dumneavoastră, ci și de familia, prietenii și colegii dumneavoastră. Ar fi păcat să păstrați această rețetă doar pentru dumneavoastră.

Tăiaţi pandișpanul în trei discuri şi fărâmiţaţi discul din mijloc. Înmuiaţi uşor celelalte 2 discuri în limoncello diluat cu puţină apă. Amestecaţi bine mascarpone cu ouăle şi cu zahărul, adăugaţi coaja de lămâie rasă; întindeţi mai mult de jumătate din cremă pe discul de la baza pandișpanului, acoperiţi cu celălalt disc, apoi întindeţi uniform crema rămasă.

Presăraţi deasupra firimiturile de pandișpan şi fisticul tocat şi lăsaţi prăjitura la frigider până în momentul servirii, acoperită cu zahărul pudră cernut.